A túl sok energiaital megsemmisítette a fiatal apa agyát.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Akik nagy nyomás alatt vannak, és túl későig dolgoznak, néha lépéseket tesznek annak érdekében, hogy maradjanak ébren. Az ilyen “ébren tartó” szerek mérsékelt fogyasztására nincsen ellenvetés, de ha túlzásba visszük, akkor szörnyű következményekkel járhat – nem csak magunknak árthatunk, hanem a hozzánk legközelebb álló embereknek is.

Így járt ez a fiatal anyuka is, nevezetesen Brianna, aki közösségi oldalán megosztotta ezeket a szörnyű képeket férjéről, hogy figyelmeztessen bennünket arra a veszélyre, ami történhet velünk, ha minden nap energiaitalt fogyasztunk.

Brianna éppen a terhesség 9-ik hetében volt, életet tökéletesnek tűnt. De egyik reggel anyósa arra ébresztette, hogy férjét Austint baleset érte. Annak ellenére, hogy a férfi még mindig életben volt, Brianna teljesen összeomlott, hiszen nem tudta, hogy mi lesz vele és a gyermekével, ha Austin meghal.

Az orvosi vizsgálatok után Brianna megtudta, hogy férje mit csinált. A vizsgálatok azt mutatták, hogy Austin hosszabb ideig, rendszeresen energiaitalt fogyasztott, hogy jobban bírja a késői munkát. A stimuláló italok rendszeres fogyasztása többek között szívproblémákhoz és magas vérnyomáshoz vezethet, de Austin esetében agyi vérzést okozott.

Egy 5 órás műtét során az orvosoknak sikerült megmenteniük a férfi életét, de ez csak egy nagyon hosszas és kemény munka kezdete volt. Austin számos infarktust szenvedett, és többször újra kellett éleszteni. Koponyájának elülső részét is el kellet távolítani, ami nagyon zavaró látvány. Szinte hihetetlen, hogy egy ember még mindig életképes ebben az állapotban.

A férfinek állandó felügyeletre van szüksége, amit Briana szívesen megtesz, azonban azóta már a kisfiú is megszületett és a feleség nagyon fél attól, hogy mit hoz a jövő.

Brianna arra várt, hogy férje majd segíteni fog karjában tartani a gyereket, most pedig nélküle kell küzdenie, hiszen ebben az állapotban nem számíthat a segítségére.

Amikor a kisfiú egy hetes volt, Brianna anyósa gondoskodott Austinról. Most végre visszakapta eszméletét, de még mindig hosszú és nehéz úton halad előre.

“Az életünk nem normális” – mivel még rengeteg orovosi beavatkozásra van szükség, de családja ott van mellette és együtt harcolnak tovább.

A fiatal anyuka segíti őt, hogy megtanuljon újra járni és beszélni. Mindezen kemény munka mellett gondoskodni kell a nyolc hónapis fiáról. Életének minden napja kemény küzdelem, de Austin és gyermeke mellette vannak és reményt adnak – és ez a legfontosabb neki. Együtt vesznek részt minden egyes terápián és kezelésen, abban a reményben, hogy a férfi napról napra jobban lesz.

Bármi történt is ebben a családban, bebizonyították, hogy szeretik egymást. Ez sokkal több, mint amit bármelyik ember valaha adhatott volna.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?