A terhes nő, haldokló édesanyjával fekszik az ágyban… sírva fakadsz, ha meglátod mit néznek a monitoron!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Taylor Masilotti, a várandós édesanya (Kolorádó, Egyesült Államok) első gyermekét várja. Az egyetlen dolog, ami aggasztja, édesanyja (Donna) egészségügyi problémája, aki két éve küzd a rák ellen. Bár nagyon szerette volna lányát elkísérni az ultrahangos vizsgálatra, de sajnos ereje már nem engedte. Ezért lánya úgy döntött, hogy befekszik édesanyja mellé, hogy együtt is megnézzék a felvételeket:

Három nappal később, Taylor édesanyja meghalt. Lánya feltette ezt az érzelmekkel teli videót a Facebook-on és a következőket írta: “Ez volt az egyik legszebb pillanatom az életemben, amikor megengedték, hogy édesanyám mellé feküdjek, és egymás kezét fogva, örömkönnyeket hullatva, együtt megnézhettük a kisbabámat. Nem tudom eléggé megköszönni a kórháznak, hogy lehetővé tették ezt nekem! Örökre hálás leszek! Szeretlek Anya!”

Donna soha nem láthatja meg az unokáját, de majd egyszer, amikor a kisbaba felnő, Taylor megmutatja az utolsó közös pillanatát a nagymamával, ahol a születendő kisbabát is a szíve alatt hordta.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?