A szomszédom három gödröt ásott a kertben… előszor nem értettük miért, aztán megláttuk az eredményt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Valószínű, hogy mindenki akinek kertje van, szeretne egy saját tavat. Azonban sokan visszariadnak, mert azt gondolják, hogy túl költséges egy ilyet megvalósítani. Ebben a cikkben szerkesztőségünk meg fog osztani egy olyan inspiráló ötletet, ami viszonylag könnyen kivitelezhető.

Három autógumi segítségével fantasztikussá varázsolhatod a kerted!

1. Először is szükséged lesz lesz néhány régi, különböző méretű gumiabroncsra. A mi esetünkben a hölgy három gumiabroncsot használt fel, de elvileg bármennyit fel lehet használni.

2. Keresni kell egy megfelelő helyet, és minden egyes gumiabroncsnak ásni kell egy gödröt. A gödör méretének meg kell egyeznie a gumiabroncs méretével. Miután kiástuk a gödröt, lapátoljunk bele egy réteg homokot.

3. Ezután óvatosan helyezzük bele a gumiabroncsokat és győződjünk meg arról, hogy vízszintesen helyezkednek el.

4. Vágjuk le a gumik felsőrészét.

5. A gumik belsejét béleljük ki vízálló nejlonnal, a gumik peremét is borítsuk be vele. Majd tegyünk köveket, növényeket a gumik köré.

6. Töltsük meg vízzel a kibélelt gumikat és már kész is a saját kerti tavunk!

Mindössze néhány használt autógumi szükséges ahhoz, hogy saját kerti tavunk legyen. Persze használhatunk több, vagy kevesebb gumit attól függően mekkora a kertünk és milyen nagy tavat szeretnénk. Tetszés szerint kövekkel, virágokkal, kavicsokkal csinosíthatjuk.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?