A pár egy kisbabát fogadott örökbe, de nem hittek a fülüknek, amikor meghallották a nevét…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Walt és Annie nagyon jól illenek egymáshoz. Történetük azonban mégsem mindennapi, gyerekként ismerték meg egymást. Közel is laktak egymáshoz, a családjuk pedig sok időt töltött egymás társaságában.

Mikor idősebbek lettek, Walt és Annie egymásba szerettek, összeházasodtak. Később, mikor gyerekekről esett szó, pontosan tudták, hogy egymásnak voltak teremtve. Mindketten ugyanis arról álmodoztak, hogy kislányuk legyen és már gondolkodtak is azon, mi legyen a neve. Sajnos a valóság egészen más volt. Tervüket nehezebben tudták kivitelezni, mint ahogy gondolták volna.

Walt még csak 10 éves volt, amikor kislányát először meglátta. Volt ugyanis Waltnak egy látomása, akkor látta a kislányt először. A kislánynak olíva színű volt a bőre, haja pedig fekete volt. Chloe-nak hívták. Attól a perctől fogva Walt tudta, hogy egyszer ő lesz Chloe-nak az édesapja.

Waltnak azonban kék szeme, világos haja és világos bőre volt ezért azt gondolta, akkor a kislány majd az anyjára fog hasonlítani. Ekkor azonban Walt beleszeretett gyerekkori barátjába, Annie-be, akinek szintén világos bőre, szőke haja és kék szeme volt….

Mikor több évvel később a pár gyerekekről kezdett el beszélgetni, valami rendkívüli dolog történt. A lány elmondta Waltnak, hogy a kislányukat Chloe-nak szeretné keresztelni, mert Walt egy ilyen nevű kislányt látott a látomásában. Ekkor tudták pontosan, hogy ők egymásnak voltak teremtve.

A pár négy éven keresztül próbálkozott, de Annie-nek nem sikerült teherbe esni és már azon kezdtek el gondolkodni, hogy talán nem is fog sikerülni.

Igaz, hogy annyira nem tetszett nekik az örökbefogadás ötlete, mégis feliratkoztak egy listára. Aztán valami csodás dolog történt. Nem sokkal később felhívta őket az iroda, hogy találtak egy gyermeket számukra.

Egy pár választotta ki őket, azt szerették volna, ha ők lesznek gyermekük szülei. Egy kislányról volt szó. A pár nagyon boldog volt de ugyanakkor nagyon ideges is. Ő lenne az? Még azon is gondolkodtak, hogy esetleg egy másik nevet válasszanak.

De mikor a gyermekük vér szerinti édesanyjával találkoztak minden megváltozott. Az édesanya elmondta, már kitalálta mi legyen a kicsi neve, és ezt szerette volna velük megbeszélni. Ez a név pedig Cloe volt. A fiatal pár nem hitt a fülének! Ekkor rájöttek, igen, ez az ő Chloe-juk. Ennek így kellett lennie. Amikor pedig a kislány megszületett, pontosan olyan volt, mint amilyennek Walt őt álmában látta. Sötét bőr, sötét haj….

Sokan azt mondták nekik, hogy csak véletlen egybeesés az egész, de Annie és Walt meg van győződve arról, hogy nincsenek véletlenek. Világunkban minden okkal törénik. Te mit gondolsz erről?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?