A motoros banda bekopogtatott az ajtón, az 5 éves lány miatt… szinte hihetetlen, ami ezután következett!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Néhány nappal ezelőtt hihetetlenül szomorú eset történt az amerikai Albuquerque városában. Egy 5 éves kislány, miközben hazafelé tartott az iskolából, megtámadták az utcán és jól megverték. Az ok: a kislány szellemileg fogyatékos volt.

Felfoghatatlan, hogy mennyi kegyetlen ember van, ezért a “The Punisher” néven ismert motoros banda úgy döntött, hogy be fog avatkozni, hogy az elkövetők megkapják a méltó büntetést. Egyszer csak tetovált férfiakból álló csoport állt meg a kislány háza előtt, és a banda vezetője megnyomta a csengőt…

“Jó napot kívánok! Mi csak segíteni szeretnénk!”- szólalt meg az egyik férfi. A kislány szeme meg volt kékülve, dagadva, és azt mondták neki: “Ránk mindig számíthatsz, amikor bajban vagy.” “Ha bajba keveredsz, akkor azonnal hívj minket, és mi a segítségedre sietünk!”

A “Megtorló” banda tagjai veterán rendőrökből, katonákból, nővérekből tevődik össze és célul tűzték ki, hogy kiállnak a gyengébbek mellett és védelmezni fogják őket az erőszakot elkövető bűnözőktől.

Az akcióról videófelvétel is készült,  alábbi az alábbi videóban megnézhetünk:

Már Németországban is létezik hasonló motoros banda. Jó lenne, ha magyarországon is megalakulna egy hasonló banda, akik biztonságot tudnának nyújtani az embereknek. Oszd meg ezt a megható történetet másokkal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?