A fiatal fiú talált egy gyermeket elhagyatva az erdőben… aztán 58 évvel később a történet folytatódik

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

David Hickman hihetetlen története regénybeillő szinte. David 15 éves volt, amikor egyik nap elkísérte nagyapját az erdőbe vadászni. A fiatal fiú a közeli farmon nőtt fel, gyakran jártak nagyapjával vadászni, így jól ismerte a természetet, az erdő minden zajáról, illatáról tudta hogy mit jelentenek. De ezen a napon a fiú egy olyan hangot hallott, amit még korábban soha.

A hang egy bokros rész felől jött, David tudta hogy nem lehet állati a hang forrása, kíváncsiságból közelebb ment. Ekkor nagy meglepetés fogadta, hiszen a bokrok közt egy törölközőbe csavarva egy kislányt talált, akinek ajkai a hideg miatt már kezdtek elkékülni.

David szólt nagyapjának és azonnal a kórházba siettek a kislánnyal, aki a Rosanna Wain nevet kapta.

A fiú gyakran látogatta Rosanna-t a kórházban, de a kislányt rövidesen örökbe adták. Onnantól fogva Rosanna felől semmit nem hallott David …

David azonban soha nem feledkezett meg a lányról, újra és újra próbálta megtalálni, de nem járt sikerrel.

Az évek teltek, a hős fiú szépen lassan megöregedett, de emlékezetéből soha nem törlődött ki a lány. 58 év telt el, amikor David ismét adott egy esélyt, hogy a lány története után járjon. Ezúttal az akkor sheriffhez, John Katy-hez fordult.

Két hét telt amikor a volt sheriff hívta John-t, hogy a lány új nevet kapott, Mary Hellen lett az új neve miután örökbe fogadták.

Rosanna-nak a nevelő szülei adták az új nevet és ezért nem találhatta meg David annyi éven keresztül.

Mary Hellen örült, hogy David megjelent az életében. Hallotta szüleitől a történetet, hogyan mentette meg őt egy hősies fiú, de semmi többet nem tudott róla

David és Mary 58 év után ismét találkozott. Találkozásuk igazán megindító volt. “Végre megtaláltam a bátyámat” – mondta a lány, amikor először látta azt, akinek az életét köszönheti.

Ha neked is tetszett ez a megható történet, kérjük oszd meg másokkal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?