A 60 éves hölgyet egy profi fodrászhoz vittek, majd kisminkelték… (legalább 20 évet fiatalodott, és visszakapta az önbizalmát)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Természetesen nem a külső a legfontosabb dolog, de vitathatatlan, hogy aki elégedett külsejével, a megjelenésével, az sokkal magabiztosabb és boldogabb. Belita Edwards, a kétgyermekes anya, aki egykor az amerikai hadseregben szolgált sok éven át boldogtalanul élt, mert nem tudta mit tegyen a hosszú hajával. Szerencsére vannak olyan szervezetek, mint például a Makeovers that Matter, akik új külsővel ajándékozzák meg az embereket.

Belita Edwards, lányaitól egy különleges ajándékot kapott. Lányai úgy döntöttek, hogy édesanyjukat új külsővel fogják megajándékozni, hogy ezáltal önbizalmát növeljék. Kerestek neki egy megfelelő fodrászt, majd egy sminkes csapat munkája során az édesanya hihetetlen átalakuláson ment át.

Az alábbi videóban megnézhetjük az átalakulás folyamatát:

Az édesanya elmondta, hogy ez az átalakulás nagyon sokat jelentett neki, nem volt hiábavaló a lányok erőfeszítése. Sok nő pszichológiai problémákkal küzdenek, mert elégedetlenek magukkal és ez a belső szépségüket is negatívan befolyásolja.

Sokan kritizálják a fodrászokat és sminkeseket pedig ők segíthetnek a hölgyeknek megnövelni az önbizalmukat!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?