A 2 éves gyermeket egyedül hagyták, pár perc múlva meghalt. Az édesanya most mindenkit figyelmeztet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az élet furcsa dolgokat produkál, legfőképpen akkor, amikor a legkevésbé várnánk. Így volt ez a Vanderleek család esetében is, ahol az édesapa Drew egyedül hagyta kocsijában két gyermekét egy rövid időre. Ennek szörnyű következménye lett, melyet egyetlen szülőnek sem kívánunk.

A kétéves Logan meghalt és édesanyja Lisa most szeretné minden szülő figyelmét felhívni egy fontos dologra. Talán így megelőzhetjük azt, hogy ez másokkal is megtörténjen, írta a People Magazine.

Egy meleg augusztusi napon történt ez. Az apa, Drew Vanderkleed épp a nagypapát vitte ki a tanyára, hogy valamit megjavítsanak, amihez csak néhány percre volt szükségük. Eközben Logan nővérével az autóban ült és várt.

Ezután minden nagyon gyorsan történt.

Ezt pedig a Love for Logan nevű oldal Facebook oldalán az édesanya Lisa írja le:

-Férjem és a nagypapa kiszálltak az autóból, hogy gyorsan lemossák a régi kocsinkat, eközben a két gyereket ott hagyták az autóban. Mivel onnan, ahol dolgoztak jól látták a gyerekeket, megengedték nekik, hogy a kocsiban maradjanak miközben be volt kapcsolva a légkondicionáló.

A fiunk úgy döntött lehúzza az ablakot hogy mondjon valamit az apjának, aztán ismét becsukta azt. Az ablakot egy gombnyomással lehet kinyitni és a gomb jobb oldalának megnyomásával becsukni.

Lisas úgy gondolta, hogy Logan az ülésen feltérdelt, kinyitotta az ablakot, kihajolt rajta és amikor be akarta csukni az ablakot és megnyomta a gombot, a feje beszorult.

Aztán az édesapa visszament a kocsihoz és látta, ahogy fia az ablakba beszorult fejjel ül. Azonnal hívták a mentőhelikoptert és a kisfiút a legközelebbi kórház elsősegély osztályára szállították.

Az orvosok azonnal kezelésbe vették Logant de sajnos nem sok jóval kecsegtették a szülőket. A kisfiú túl sok ideig volt oxigénhiányos állapotban.

Logan semmire sem reagált, de azt megállapították róla, hogy nem agyhalott. Sajnos a kisfiú hét nap múlva elhunyt.

A család a Facebook oldalára rengeteg részvétnyilvánítást kapott és a kisfiú iránti szeretetét sok ember kinyilvánította annak ellenére, hogy Logan már nem volt az élők között.

A család most minden szülőt figyelmeztet, hogy még sokkal jobban figyeljenek gyermekeikre még akkor is, ha úgy gondolják, hogy megfelelően tudnak rájuk figyelni.

Ez a történet sajnos szomorúan fejeződött be de a Logan iránti szeretet és ennek kifejezése még a Facebook oldalon is nyilvánvaló. A család rengeteg vidám emléket őriz a kisfiúról.

Logan története fontos üzenetet hordoz számunka, figyeljünk sokkal jobban gyerekeinkre. Kérjük oszd meg ezt a történetet, hogy másokkal ne történjen ilyen tragédia.

Nézd meg Logan emlékére készült felvételt.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?