7 öltözködési hiba, ami csúnyán kövérít

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Lehet, hogy naponta edzel, csak zöld almát eszel vacsorára, szaladsz minden reggel és álom alakod van. Ha így van, akkor semmi problémád sincs a ruhákkal. De ha nem, akkor érdemes odafigyelni az alábbi öltözködési hibákra, amelyek kövérítenek!

1. Bő ruha

A bő ruha kövérít. Lehet, hogy elegáns, de vizuálisan hozzáad a testalkatodhoz még néhány centimétert, ami teljesen felesleges. Válaszd inkább a kisebb, szűkebb ruhákat.

o1

2. Vízszintes és függőleges vonalak

Szereted a csíkos mintázatot? Semmi baj! Csak légy tudatában, hogy a vízszintes vonalak kövérítenek. Változtasd a vízszintes vonalakat függőlegesre, és sokkal karcsúbbnak fogsz látszani.

o2

3. Túlzott dekoráció, fölösleges fodrok

Ha a ruha tele van fölösleges fodrokkal, akkor legalább pár mérettel nagyobbnak tűnsz. Próbálj szerény díszítésű ruhákat választani. Pl az előző tanácsot figyelembe véve, ha a szoknyán van egy függőleges hosszú cipzár, akkor az sokat segít.

o3

4. Vízszintesen elhelyezkedő nagy mintázat

A mintázatokra is érvényes a vízszintes vonal. A vízszintesen elhelyezkedő mintázat kövérít és vizuálisan rövidíti a lábakat. A V nyak és a hasított szoknya éppen az ellenkező hatást vált ki.

o4

5. V-alakú nyakkivágás

Az előbb már említettük a V-nyakot. A V-alakú nyakkivágás sokkal elegánsabb, és ne feledd, hogy az egyenes vonal a nyakkivágás esetében is érvényes! Figyeld meg a két képet, mert jól látható a különbség.

o5

6. Széles vízszintes csíkok

A szélesebb vízszintes csíkok sokkal rosszabbak, mint a vékonyak. A bal oldali kép a legjobb bizonyíték, hogy az ilyen ruhában pontosan úgy nézel ki, mint egy zsák. Az egyszerű ruházat egy finom mintázattal és széles fekete ővvel sokkal elegánsabb és harmonikusabb.

o6

7. Élénk színek

Az élénk színek sokkal jobban kövérítenek, mint a halvány színek. Nézd meg a két kép közötti különbséget.

o7

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, akkor ne feledd el megosztani másokkal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?