7 erős érv, hogy kutyával aludj!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Hiába szeretjük a kutyákat: nem mindenki szereti, hogy felmásszanak az ágyba. Sokan azon a véleményen vannak, hogy az állatoknak nem a házban van a helyük, de főként nem az ágyban, ahol alszunk. De van aki éjszaka sem akar lemondani a bolyhos társról, és ezeknek az embereknek 7 alapos okuk van erre. Miután elolvasod, lehet, hogy ma éjszaka te is kutyával fogsz aludni!

k1

Meghittség

Tény, hogy nagyon aranyos egy kutya, amikor az ágyban alszik. Függetlenül attól, hogy nagyokat lélegzik, kellemes hangulatot teremt: az ágy ilyenkor a meghittség szigetévé változik.

k2

Elűzi a félelmet és az aggódalmat

A kutyák jelenléte biztonságérzetet ad, elősegíti a nyugodt, stressz nélküli pihenést, hiszen egyfajta biztonságot kelt. Tehát alapvetően elfeledteti a mindennapi gondokat amitől nem tudunk aludni éjszaka.

k3

Pihentető

A terápiás kutyák esetében kimutatták, hogy a kutya jelenléte csökkenti az érzelmi zavarokat. Minél többet van a kutya a gazdája mellett, annál lazább, nyugodtabb lesz. A kutya pozitív érzéseket kelt, és az ember szeretve érzi magát.

k4

Felmelegít

A kutya egy kis hővel is megajándékoz. A bolyhos teste megakadályozza, hogy a hideg miatt reszkessél az éjszaka közepén, vagy nem kell melegebb takaróhoz, vagy téli pulóverhez folyamodnod, mert már van egy természetes fűtő a takaró alatt.

k5

Szeretetbomba

Egy dolog biztos: a kutyák feltétel nélkül szeretik gazdájukat. A depressziós embereknek ez a fajta kapcsolat sokat segíthet. A kutyák akkor is értékelnek, ha nehéz időszakon mész keresztül és az anyagi állapotod sem érdekli őket.

k6

Védelmező

Fontos tudni, hogy a kutya az életét is képes feláldozni a gazdájáért. Megnyugtató érzés, hogy van valaki aki biztosan megvéd ha idegenek, vagy betörők próbálnak bejutni a lakásba.

k7

Boldogság

A kutyák lesznek a legboldogabbak a világon, ha néha hagyjuk őket, hogy az ágyban aludjanak. Nem létezik olyan állat, amelyik jobban szeretné a gazdáját mint a kutyák ezért néha kényeztethetjük őket. Különösen, ha egész nap a munkában vagy és emiatt nagyon hiányol!

k8

Tehát láthatjuk, hogy van néhány előnye, hogy a négylábú barátunk felmásszon az ágyba.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?