29 évvel ezelőtt ez a baba nem különbözött a többiektől… most ő a legszebb férfi a világon!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Omar Borkan, egyike annak a három férfinak, akit kitiltottak Szaúd-Arábiából, mert túlságosan szépek voltak. Igen, a muzulmán országokban még ilyen dolgok is történnek. Ez az eset néhány évvel ezelőtt történt, és az egész világon óriási felháborodást keltett.

Ez a jóképű férfi az Egyesült Arab Emírségekben él, azonban egyik alkalommal részt vett Szaúd-Arábiában egy helyi kulturális rendezvényen. Ebben az országban sokat adnak az erkölcsre, és elfogadhatatlannak tartják, ha egy jóképű férfi megjelenik a nyilvánosság előtt, mert a nők azonnal beleszeretnek, és ez erkölcstelen viselkedésnek számít.

Omar beszámolt erről az élményéről a Facebook oldalán, és néhány napon belül 14 ezer ember kezdett szurkolni neki. Omar úgy véli, hogy csak nyert azáltal, hogy kitiltották Szaúd-Arábiából, hiszen azóta rengeteg felkérést kapott, hogy filmekben szerepeljen.

Omar Borkan Al Gala, foglalkozását tekintve divatfotós, színész és költő. Nemrégiben főszerepet játszott egy rövidfilmben, valamint részt vett egy fotózáson, mellyel támogatni kívánja a Szaúd-Arábiai nők jogait. Jelenleg világhírű parfümgyártók is szerződést írtak alá vele.

Most pedig egy rossz hírt fogunk közölni a hölgyekkel: sajnos Omar már házas, és vagy egy gyermeke. Yasmin Oveyda az ő választottja. A boldog pár pedig Dubaiban él.

Így nézett ki hat hónapos korában. Már akkor kész volt elcsábítani a nőket.

Nézd meg az alábbi videót és meg fogsz győződni arról, hogy valóban volt okuk kitiltani az országból.

Amiért szépsége miatt letartóztatták, megkapta a “Legszebb férfi a világon” címet és azóta nagyon népszerűvé vált. Hogy csak egy példát említsek: az Instagram követőinek száma meghaladta a 900.000-et, de ez a szám naponta gyorsan növekszik. És nők milliói szerte a világon ilyen álomhercegről álmodoznak…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?