1953-ban vásárolták ezt a lakókocsit… ha meglátod a belsejét, azonnal visszamennél az 50-es évekbe!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nem azt akarom mondani, hogy az élet feltétlenül jobb, vagy könnyebb volt az 50-es években, de biztos vagyok benne, hogy sokkal stílusosabb volt. Nem csoda, hogy egyes ruhák és zenék még ebből az időből még ma is népszerűek. Jogosan mondhatjuk, hogy azoknak az embereknek, akik az 50-es években éltek, szerencsések voltak.

Egy amerikai házaspár 1953-ban megvásárolt egy világos színű lakókocsit de nagyon keveset használták. Aztán évtizedekig egy raktárban volt mozdulatlanul.

l1

Csak az ezredforduló után találtak valakit, aki hajlandó volt felújítani ezt a gyöngyszemet. Kivülről is különleges, de a belseje egy igazi csoda! Azt gondolnád, hogy egy poros régi koszos fészek, azonban pontosan az ellenkezője.

l2

A lakókocsi még mindig tökéletes állapotban van és nagyon stílusos a berendezése. Még a függönyök is annyira jól néznek ki, hogy kár lenne kimosni.

l3

Az elekrtomos berendezések is működőképesek.

l4

A konyha tökéletesen fel van szerelve minennel.

l5

l6

Fürdőszoba is van benne. Elvégre eredetileg a tulajdonosa azért vásárolta, hogy folyamatosan benne lakjon.

l7

l8

A kétágyas hálószoba is nagyon kényelmes és hangulatos.

l9

A lakókocsi súlya 3.5 tonna. Újrafestették, új gumikra volt szükség és alaposan kitisztították. Ismét úgy ragyog, mint 60 évvel ezelőtt.

l10

A vevője valóban megütötte a főnyereményt. Egy ilyen kapszulával utazni igazán fantasztikus érzés lehet. És szállodára sem kell költenie a jövőben.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?