15 perc alatt ÖRÖKRE eltünteti az arcszőrzetet ez a gyorsrecept!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A nem kívánt testszőrzet nagyon gyakori probléma a nők és a férfiak esetében is.

A férfiakat inkább zavarba hozhatja a felesleges mellkas vagy a hát szőrzete, míg a nőket jobban sújtja az arc vagy a kar nem kívánt szőrzete.

arc-fb

Az arcszőrzet egy kínos probléma a nőknél, ha sötét, durva a szőr. Nagyon óvatosan szabad csak eltávolítani, mert a borotválkozás vagy gyantázás kiütéseket, sérüléseket okoz az arcon, begyulladhat a szőrtüsző, és még erősebben nőhet vissza a szakáll, bajusz. A szőrtelenítő krémek barna foltokat, pigmentációt okozhatnak, ami visszafordíthatatlanul elcsúfíthatja az arcot.

Ha szalonba jársz szőrteleníteni, az drága, a lézeres megoldás csillagászati összegbe kerül, ráadásul hónapokig eltart, az is pigmentálhatja a bőrt, és még vissza is nőhet az eltávolított szőrszálak egy része. Próbáld ki ezt az otthoni receptet, ami biztonságosan szőrtelenít és ritkítja ki örökre a szőrszálakat.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál zabpehely paszta
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál citromlé

Az elkészítés módja:

  • Keverjük össze a hozzávalókat.
  • Alkalmazzuk a keveréket az előzetesen alaposan megtisztított arcon és dörzsöljük óvatosan bele körkörös mozdulatokkal.
  • Hagyjuk a szőrtelenítő keveréket az arcon mintegy 15 percig. Ezután mossuk meg az arcot egyszerűen langyos vízzel.

Először ismételjük meg az eljárást 2 -3 alkalommal egy héten, amíg a nem kívánt szőrszálak örökre teljesen eltűnnek körülbelül egy hónap alatt.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?