14 éves korában elhatározta, hogy tündér lesz belőle… 11 évvel később, amikor az orvosok eltávolították a kötszert, senki sem jutott szóhoz!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az argentin Luis Padrón-t már gyermekkorában lenyűgözték a fantasztikus regények, és már tinédzser korában elhatározta, hogy tündér lesz belőle. Ahogy az iőd telt, egyre jobban ennek az álmának a megszállottja lett.

A jelenleg 25 éves argentin fiút gyermekkorában osztálytársai sokat gúmyolták, csúfolták kinézete miatt, talán emiatt döntött úgy, hogy kedvenc fantasy karakterére szeretne leginkább hasonlítani.

A gyerekek azonban kedvelték őt a különös megjelenése miatt. Mesebeli megjelenésével hamar megszerettette magát a gyermekekkel. Végül ez inspirálta arra, hogy teljes mértékben megváltoztassa a megjelenését. “Először cosplay voltam, de ennél többet akartam.”

14 éves korában a fiatal fiú úgy döntött, hogy átoperáltatja magát. Azt akarta, hogy egy igazi tündér legyen. Azonban az első műtétre csak hat évvel később került sor, de végül sikerült álmát valóra váltania.

Luis Padron több, mint 26.000 eurót (9 millió forintot) költött arra eddig, hogy tündévé operálják. Minden egyes műtéttel egy képéssel közelebb kerül ahhoz, hogy elérje végső célját.

A fiatal férfi testéről eltüntettette az összes szőrt, bőrét kivilágosíttatta, szemét beszínezték, füleit kihegyezték, állkapcsa körül leszívták a zsírt, lefaragtak az orrából, és még messze nincs vége az átalakulásnak.

“Ezt a kezelést érzéstelenítés nélkül fogják elvégezni, ami rendkívül fájdalmas, és ezt követően egész életemben szemcseppet és sötét szemüveget kell majd viselnem. De végre olyan lehetek, mint egy vámpír, akik nagyon érzékenyek a fényre. Azt szeretném, hogy szemeim kristálytiszták és kicsit szürkések legyenek. Remélem, hogy ezzel a beavatkozással egy lépéssel közelebb leszek a végső célom eléréséhez.” – mesélte a 25 éves férfi.

Azonban Luis nem szeretne itt megállni. Ennél sokkal nagyobb célokat is kitűzött. Louis már készül a magasító műtétre, izomimplantátumokat tetet be, füleit is felvágatja, és kiveteti néhány bordáját is. Jelenleg havonta több mint 4400 eurót költ különböző esztétikai eljárásokra, hakfestésre és testápoló szerekre – beleértve a színes kontaktlencsét.

Annak érdekében, hogy sokkal karcsúbb legyen, azt szeretné, hogy az orvosok eltávolítsák 4 fölösleges oldalbordáját. Luis tisztában van azzal, hogy sokan őrültnek tartják, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy álmát valóra váltsa. Nem akar férfinak kinézni, nem is tartja magát embernek, inkább valamiféle fajok közti átmenetnek, ezért úgy is akar kinézni.

“Azt szeretném, ha igazi angyal lehetnék, akárcsak a mesékben. Nekem is megvan a saját szépségideálom amit minél hamarabb szeretnék elérni. Nem számít, hogy mibe fog kerülni,” – mesélte Luis.

A beavatkozások között lesznek olyanok is, amik orvosilag nem engedélyezettek, és befolyásolhatják a fiú látását, egészségét, életét, de ezekkel nem törődik, csupán a kiszemelt cél lebeg a szeme előtt.

Az egyetlen dolog ami aggasztja, hogy embertársai nehezen fogadják el. Pedig szerinte egyáltalán nem ment túl messzire. “Én csak azt szeretném, hogy jól érezzem magam a bőrömben.”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?