12 érdekes szerelmi történet, amely furcsa házassággal végződött

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Minden kislány egy csodálatos esküvőről álmodik – a kilenc éves Jayla Cooper már két éve szenvedett leukémiában, amikor a család úgy döntött, hogy megadják lányuknak az esküvő örömét.

A legjobb barátjához, Jose Griggs-hez, egy hétéves kisfiúhoz ment hozzá, akivel a kórházban ismerkedtek meg. Az esküvő 2009 februárjában volt, a kis Jayla 2009 áprilisában elhunyt.

150 centis nőt vett feleségül az óriás férfi

A 28 éves Joelison Fernandes da Silva a maga 237 centijével Brazília legmagasabb férfija. Joelison élete során rengeteget szenvedett a jóval átlagon felüli magassága miatt. Az iskolában állandóan csúfolták, már azonban helyreállt az önbizalma. A férfi egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Evem Medeirosszal, akibe első látásra beleszeretett. A 21 éves nő alig 150 centi, a testmagasságbeli különbség azonban nem állt a szerelmük útjába. Olyannyira nem, hogy már össze is házasodtak, és gyermeket terveznek.

9 éves kisfiú 62 éves nőt vett feleségül

Sanele Masilela, 9 éves afrikai kisfiú feleségül vett egy 62 éves nőt. Jelenleg ő a világ egyik legfiatalabb férje. A kisfiú állítja: azért hozta meg ezt a döntést, mert az egyik haldokló hozzátartozója megkérte rá. Félve attól, hogy valami rossz dolog fog történni, ha a gyerek nem teljesíti a hozzátartozója utolsó kívánságát, a fiú családja annak ellenére is megszervezte az esküvőt, hogy a nő már férjnél volt.

Verne Troyer színész és Genevieve Gallen modell

A 47 éves Verne Troyer, amerikai színész, akit Kicsiénként ismerhetnek, 2014-ben feleségül vette Genevieve Gallen playboy modellt. A szerelem rövid ideg tartott, hiszen másnap fel is bontották a házasságot, mert Genevieve bevallotta, hogy csak pénzért ment hozzá. Genevieve Gallen azonban a válás után nek kaphatott a színész vagyonából, azt mondja, azóta alig keres pénzt, mert a modellkarrierje is tönkrement. A kínos kapcsolat ellenére azonban nagyon jó szívvel gondol vissza a férfira.

A világ legtöbb testmódosításon átesett házaspárja

Gabriela és Victor Peralta Argentínában, Buenos Airesben élik mindennapjaikat. A házaspár 13 éve találkozott és azóta tart a harmonikus kapcsolatuk. A 42 éves hölgyemény teste 62 százaléka tetovált, 43 éves férjének pedig 90 százalékában díszítik minták a bőrét. A hivatalos Guinness-rekord szerint ők a világ legtöbb testmódosításon átesett házaspárja. A szerelmeseken összesen 50 piercing, 11 testi implantátum, 5 fogászati ​​implantátum, 4 microdermal és 4 fültágító található. A foglalkozásukat tekintve piercerek, illetve Gabriela testmódosítóként is tevékenykedik.

Ty Ziegel és Renee Kline

Ty Ziegel egykor kisfiús arcát a felismerhetetlenségig eltorzította egy öngyilkos merénylő bombája Irakban 2004 karácsonya előtt három nappal. Az akkor alig 19 éves Ty az amerikai hadseregbe,hogy megvédje hazáját, ám elutazása előtt még eljegyezte gyerekkori szerelmét, Renee Kline-t, megígérve neki, hogy amint hazatér, megtartják az esküvőt.

Sérülése elszenvedése után az akkor 22 éves fiatalember hónapokig kómában feküdt, összesen több mint 50 műtétet hajtottak rajta végre. Renée mindezek ellenére kitartott mellette, és 2006 októberben megtartották az esküvőt, fotójuk bejárta az egész világot.

A férfi, aki saját lányát vette feleségül

Köztudott, hogy a híres amerikai filmrendező és színész saját nevelt lányát, Soon-Yi Prevint vette feleségül 23 évvel ezelőtt, amiből óriási botrány lett. Woody és nevelt lánya 1997-ben keltek egybe, a házasságból két lányuk született, és a viharos kezdetek ellenére azóta is boldogan élnek!

A világ legerősebb törpéje feleségül vett egy 190 centis transznemű nőt

A 132 centis Anton Kraft testépítő, azt állítja, hogy ő a legerősebb ember a világon, minthogy a saját súlyának a négyszeresét ki tudja nyomni. Lehet, hogy éppen ez volt az oka, hogy négyszer akkora feleséget választott, hiszen a dán származású, 52 éves fehér férfi feleségül vette a 190 centiméteres China Bellt, aki 190 centiméter magas, és eredetileg férfinak született, de átoperáltatta magát.

A házaspár, aki előszeretettel cserélgetik párjaikat, akár a zoknit

Dean Parave sok évvel ezelőtt még kemény alkoholista volt, rengetegszer elkapták ittas vezetésért, és emiatt börtönben is volt. A börtönben azonban valami megváltozott. Feleségét, Cristyt az interneten ismerte meg, és azonnal egymásra hangolódtak. A nő azt állítja, hogy előző házassága unalmas és szegényes volt, de miután megismerte új férjét, minden megváltozott. Azóta naponta kétszer szeretik egymást, de nem csak egymást, hanem másokat is, mivel mély hitük mellett elkötelezett swingerrajongók, akik nagy előszeretettel cserélgetik párjaikat, akár a zoknit. Másik szenvedélyük a testépítés, és kizárólag csak hasonló testalkatú férfiakkal és nőkkel dobják fel az együttléteket.

A feleség, aki férjével és szeretőjével él egy házban

„Az emberek legtöbbször furcsállják, de én szeretem mindkét férfit és nem tudtam választani közöttük, ezért összeköltöztünk mindannyian” – mondja Maria Butzki, aki most férjével, két gyerekével és a szeretőjével él egy házban.

96 éve házasok és még mindig szeretik egymást

A kínai Guangxi tartományban él egy házaspár, akik már 96 éve házasok és még mindig szeretik egymást. A házaspárt még gyerekként adták össze egy helyi szokás alapján és azóta is együtt vannak – számolt be róla a South China Morning Post. A 103 éves feleség a lapnak arról beszélt, hogy még emlékszik arra a napra, mikor hatévesen férje otthonába fogadták. Az asszonynak kislány korában meghaltak a szülei és akkor egy helyi szokás szerint kötött házasságot egy évvel idősebb férjével. A házaspárnak 5 fia és egy lánya született, akik azóta is rendszeresen visszajárnak meglátogatni szerető szüleiket.

A házaspár, aki 80 milliót költött plasztikára, hogy úgy nézzenek ki, mint Barbie és Ken

A francia pár, Anastasia Reskoss és Quentin Dehar eddig már tizenöt alkalommal feküdt kés alá, mert az volt az álmuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak plasztik bálványaikra, Barbie-ra és Kenre. A beavatkozások összesen 206 ezer fontba, vagyis mintegy 87 millió forintba kerültek, de a számlát nem ők, hanem nagyrészt a szüleik állták.

„A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Együtt akarjuk leélni a hátralévő életünket, átalakulva azokká a babákká, akikért rajongjunk” – mesélte el a 20 éves Anastasia.

Ezek a párok valóban szokatlan párok, Természetes, hogy a legfontosabb dolog a szeretet, csak sajnos már kevesen kérdezik meg az erkölcsösség fogalmát. Mi lesz az emberiséggel, ha ilyen ütemben halad előre (vagy vissza) a világ?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?

Kérdések és válaszok - tedd fel első kérdésed!