10 furcsa dolog, amit az emberek pénzért képesek elkövetni

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Vannak olyan emberek, akik bármire képesek, ha pénz jön a házhoz. Azok számára, akik nem szeretnek dolgozni, összegyűjtöttünk 10 tipikus pénzkeresési lehetőséget. A cikk végén látni fogjátok majd, hogy léteznek olyan emberek, akik furcsa módon keresik a kenyerüket.

Íme a 10 legfurcsább dolog, amit az emberek pénzért képesek elkövetni:

Eladják szüzességüket

Míg egyesek azt szeretnék, hogy az első alkalom különlegese legyen, mások képesek bárkinek pénzért odaadni, ezért elárverezik szüzességüket. Mivel az 1990-es években egyre többen elkezdték használni az internetet, egyes lányok egy rakás pénzt kerestek azzal, hogy interneten elárverezték szüzességüket. Az egyik legdrágább szüzesség aukciót 2014 márciusában jegyezték fel, amikor a 27 éves Elizabeth Raine orvostanhallgató, a 801.000$ végső ajánlatért eladta szüzességét. A végén azonban úgy döntött, hogy visszalép, mert arra gondolt, mert meglátta az esélyét annak, hogy szüzessége más gazdára talál a közeljövőben.

Metró Cramer

Egyes nagyvárosok annyira zsufoltak, hogy szinte lehetetlen felülni a metróra. Japánban ez fő problémát okoz a zsúfolt aluljárókban, a csúcsforgalmi időszakban. Ezért a város vezetősége egyenruhás embereket alkalmazott, akiknek egyetlen feladata, hogy a lehető legtöbb embert betömjék a metróba, mielőtt az elindulna.

Vannak olyanok, akiknek az alvás a szakmája

Mindannyian szoktunk aludni, hiszen ez természetes része az életnek, csak vannak olyan emberek, akik ezért pénzt is kapnak. Valójában léteznek olyan emberek, akiknek ez a szakmájuk. Őket azért fizetik, hogy kipróbálják a matracokat, mielőtt piacra dobnák.

Haj értékesítéssel

Azok számára, akik szegénységben élnek, tudunk ajánlani egy megoldást, amivel kifizethetik számláikat. Olyan országokban mint például Oroszország, India, rengeteg olyan nő él, aki azért növeli a haját, hogy egyszer majd levágja és eladja. 18 cm hajért kb. 300 dollárt fizetnek.

Öleléssel is lehet pénzt keresni

Vannak olyan egyedülálló, magányos emberek, akik azért fizetnek, hogy valaki átölelje őket. Az olyan nagyvárosokban mint például London, Los Angeles és Tokió, egy ilyen ölelgető szolgáltatással naponként akár 300 dollárt (30.000 Ft) is meg lehet keresni.

Vannak akik eladják életüket

Vannak olyan emberek, akik úgy döntenek, hogy kilépnének a megszokott életükből, de azért azt sem hagynák teljesen elveszni, ezért pénzért eladják előző életüket, beleérve lakásukat, autókukat, munkahelyüket, családjukat. A vevővel való hosszabb egyeszkedés után, szó szerint pénzért átadja valaki másnak előző életét, hogy a vevő onnan tudja folytatni az életet, ahol az eladó abbahagyta.

Földet árulni

Egy írországi férfinak zseniális ötlete támadt. Mivel írországban rengeteg az olyan bevándoró, akik az Egyesült Államokból érkeztek, az ír férfi úgy döntött, hogy segít nekik, hogy bárhová is mennek, magukkal tudjanak vinni egy darab földet. A földet általában temetésekre szokták magukkal vinni, hogy rászorják a sírhelyre, hogy ezzel kifejezzék tiszteletüket.

Evéssel pénzt keresni

Az elhízás a nők egyik fő problémája, de olyanok is vannak, akik kövérek szeretnének lenni. Donna Simpsonnak például az volt minden vágya, hogy ő legyen a legkövérebb nő a világon. Ennek érdekében rengeteget kellett egyen, a pénzt pedig azzal kereste az interneten, hogy olyan felhasználókat szerzett, akik havonta 19 dollárt fizetnek, hogy megnézzék, hogy mennyi mindent megeszik. Ez a nő majdnem az összes vagyonát élelmiszerre költötte!

Gyászolással pénzt keresni

A temetés amúgy is egy stresszes időszak, de még stresszesebb, ha a családtagoknak attól kell félniük, hogy senki sem fog elmenni a temetésre. Léteznek olyan családok, ahol valóban fennál ennek a veszélye, ezért már olyan szolgáltatást is létrehoztak, ahol fizetett gyászolók jelennek meg a temetésen, hogy a temetésen a sok megjelent ember jó benyomást keltsenek az elhunyt személyre.

Futárkodással pénzt keresni

Néhány ember annyira elfoglalt, hogy futárokat alkalmaznak, akik segítenek kifizetni a számláikat. Ezek az emberek extravagáns életmódot űznek, drága éttermekben étkeznek, egzotikus helyerke utaznak, a bankok pedig kemény pénzösszegeket fizetnek nekik havonta.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?